Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Delta Dunarii, locul vacantelor perfecte

Iubitorii de natura salbatica, cei care vor sa se relaxeze si sa petreaca zile de neuitat in mijlocul naturii, pot alege alaturi de CamyMar o vacanta sau excursii in Delta Dunarii, in functie de timpul liber disponibil . Acest taram ale apelor, in mijlocul caruia te vei simti mereu in largul tau si relaxat, departe de grijile cotidiene si de stres, iti ofera multe optiuni de a petrece zilele pe care le-ai rezervat concediului tau departe de aglomeratia orasului.

Natura este foarte darnica intotdeauna cu oamenii care locuiesc in Delta Dunarii, aici pot fi admirate mii de specii de pasari, multe dintre ele fiind protejate, poti pescui in voie, poti vizita satele ce pastreaza un aer special, care te va purta in trecut sau poti alege sa faci plimbari cu barca CamyMar in Delta Dunarii, in tururi pe care le vei efectua sub indrumarea unui ghid specializat.

In Delta Dunarii poti vizita, de asemenea, pe langa unele plimbari cu ambarcatiunea de agreement CamyMar, inclusiv doua paduri spectaculoase ce te vor captiva, cu siguranta. Ele sunt padurile Letea si Caraorman, acestea fiind paduri de stejar situate pe grinduri inalte. Opteaza pentru o excursie in Delta Dunarii alaturi de noi si vei avea ocazia unica de a admira foarte multe dintre cele peste 5.000 de specii de flora si fauna care se gasesc aici.

Spectacolul naturii intr-un loc mirific

Dintre pasarile deosebite pe care le vei vedea in lungile si deosebitele plimbari in Delta Dunarii, putem aminti pelicanul comun, pelicanul cret, cormoranul pitic si gasca cu gat rosu. Turistii care vor sa admire pasarile salbatice nu pot gasi, in aceasta privinta, un loc mai bun decat Delta Dunarii. Cele peste 100 de specii de pasari pradatoare si 44 de specii de pasari sedentare ofera toate motivele oricui pentru a face plimbari cu barca in Delta Dunarii in acest scop. Numerosi cercetatori si specialisti din tara si strainatate viziteaza Delta Dunarii in fiecare an in scop stiintific. In plus, in Delta Dunarii poti vedea circa o treime din totalul speciilor de plante care cresc in tara noastra, dar vei putea pescui sau admira si peste 40 de specii de pesti.

Peste 1.200 de specii de plante si copaci se gasesc in Delta Dunarii, peisajul creat de ele reprezentand un motiv foarte bun pentru cei care vin si revin aici in fiecare an. Traseele din Delta Dunarii pe care le poti alege sunt si ele numeroase.

Printre cele mai spectaculoase trasee pot fi mentionate urmatoarele:

 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Lac Cotete – Canal Trofilca  – Tulcea.
 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Sontea – Lac Nebunu – Lac Cotete – Canal Trofilca – Tulcea.
 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Sontea Noua – Cot Candura – Lac Nebunu – Lac Cotete – Canal Trofilca – Tulcea
 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Sontea -Lac Nebunu – Lac Baclanesti – Lac Fortuna – Loc. Mila 23 – retur Tulcea

 Tulcea – Brat Sulina – Loc. Mila 23 – Loc. Letea – Lac Trei Iezere – Laul Bogdaproste – Loc. Mila 23 – Lac Nebunu – retur Tulcea ( pe canale )  

Tulcea – Murighiol – Uzlina – Lacul Isac – Canal Litcov – Crisan – Mila 23 – lac Nebunu -retur Tulcea ( pe canale )

Tulcea – Mila 23 ( pe canale ) – Sulina – Crisan – Tulcea

Tulcea – Sf. Gheorghe – Sulina – Crisan – Mila 23  – retur Tulcea  ( pe canale )

 

Aceste trasee sunt unele care se pot face pe cai navigabile, insa exista si altele ce pot fi integrate in multe tipuri de excursii in Delta Dunarii, planificate conform preferintelor fiecarui turist. In total, conform legislatiei in vigoare, in Delta Dunarii pot fi parcurse 15 trasee navale si 9 trasee ce se pot parcurge terestru, pe jos sau cu mijloace de transport specifice. Din aceasta categorie pot fi mentionate traseele care includ urmatoarele puncte de atractie:

Letea (Sfistofca) – Lacul Nebunu – Letea

Murighiol – Lacul Saraturi – Murighiol

Sulina – Plaja Sulina

Sfantu Gheorghe – Casla Vadanei

Tulcea (Tudor Vladimirescu) – Canalul Sireasa – Canalul Mila 35 – Tulcea Traseul D5: Nuntasi – Cetatea Histria – Nuntasi

Indiferent de anotimpul in care vrei sa vizitezi Delta Dunarii, aceasta rezervatie naturala a tarii noastre iti ofera numeroase surprize si te va uimi tot mai mult, pe masura ce o explorezi mai in detaliu. Ambarcatiunea de agreement CamyMar va pune la dispozitie numeroase variante in privinta alegerii unor trasee spectaculoase. Plimbarile cu barca reprezinta o ocazie minunata de a admira multe peisaje unice, de a vedea canalele si lacurile din Delta Dunarii si chiar de a lua masa in mijlocul naturii, savurand mancarurile specifice acestei zone. Relaxarea este un ingredient de baza al fiecari plimbari in Delta. Aici, la numeroasele hoteluri si pensiuni, unele fiind situate chiar pe apa, vei putea juca diverse jocuri, printre care se numara biliardul, tenisul de masa, darts-ul, sahul sau tablele. Cei care vor sa ramana conectati le tehnologia moderna au la dispozitie aici si conexiune la internet prin Wi-Fi.

CamyMar pune la dispozitia turistilor care doresc excursii in Delta Dunarii sau doar simple plimbari in Delta Dunarii numeroase optiuni. In Delta Dunarii pot fi vazute locuri extraordinare precum Insula Sacalin, aceasta insula gasindu-se in dreptul bratului Sfantu Gheorghe. La inceput, Insula Sacalin era formata din Sacalinu Mare si Sacalinu Mic, dar cele doua insule mai mici s-au unit ulterior, iar acum suprafata ei totala este de peste 21.000 de hectare. Un alt loc spectaculos ce merita vazut atunci este complexul lagunar Razim-Sinoe, un loc unde se gasesc atat vestigii istorice importante, cat si atractii naturale spectaculoase.

In privinta climei din Delta Dunarii, trebuie sa stii ca aici vei gasi de-a lungul anului o lunga perioada insorita, precipitatiile fiind destul de scazute, ceea ce permite desfasurarea a numeroase activitati turistice si de agrement, inclusiv toamna. Vaporasul CamyMar pune la dispozitia dumneavoastra un ghid experimentat care va va conduce in cele mai frumoase locuri si trasee din Delta Dunarii.

Pe tot parcursul excursiei pe care o vei face alaturi de noi vei avea garantata siguranta personala, dar si calitatea ireprosabila a serviciilor. Daca esti dornic sa traiesti intr-un stil rustic, in Delta Dunarii poti vizita sau chiar te poti caza in cateva sate care au pastrat o arhitectura veche, caracteristica acestei regiuni. In satele Letea, C.A. Rosetti si Periprava poti vedea o arhitectura veche a caselor si vei deveni martorul unei civilizatii rustice, cu extraordinare traditii culinare si etnografice. In Letea poti vedea la tot pasul influenta locuitorilor de origine ucraineana, C.A. Rosetti pastreaza vechea arhitectura a satului romanesc, iar in Periprava poti vedea cum s-a schimbat satul romanesc sub influenta ruso-ucraineana. In acest loc mirific al Romaniei poti parcurge numeroase trasee din Delta Dunarii, pe jos sau cu ATV-ul, ori ai posibilitatea de a inchiria o Ambarcatiunea de agreement CamyMar pentru a te cufunda in mijlocul naturii, intr-o excursie relaxanta.

 

    Copyright 2017 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex