Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Despre Noi

CamyMar pune la dispzitia turistilor o salupa moderna, echipata cu toate utilitatile necesare (minibucatarie, toaleta, dus, etc) ce asigura confortul cerut pentru petrecerea unei excursii in Delta Dunarii in conditii deosebite. Capacitatea de transport autorizata este de 11 persoane cu posibiliti de cazare pentru maxim 5 persoane.

Masa si cazarea poate fi asigurata  in locatii special amenajate (Mila 23, Crisan,  etc.) in functie de traseul turistic ales.

Alegeti o excursie in Delta Dunarii alaturi de CamyMar si veti avea o vacanta de neuitat. Ambarcatiunea noastra este una sigura, confortabila si va fi gazda unor trasee deosebite in care veti avea ocazia sa admirati flora si fauna Deltei, sa pescuiti, sa fotografiati peisaje de vis, sa luati masa cu specific pescaresc in mijlocul naturii, sa va relaxati si sa va bucurati de bogatiile acestui loc unic in lume.

Pescar, vanator, fotograf sau turist, CamyMar pune la dispozitia dumveavoastra diverse trasee turistice prin cele mai frumoase locuri ale Deltei Dunarii. In functie de dorinta clientilor nostri, putem organiza excursii si pe traseele propuse de acestia. Nava noastra avand un pescaj redus, poate intra chiar si pe traseele cu adancime scazuta.

Va oferim un turism de calitate, siguranta, incredere, intimitate, confort, excursii in Delta Dunarii pe traseele alese de dumneavostra, masa cu specific pescaresc, ghid turistic experimentat, partide de pescuit sportiv la diferite specii de peste, peisaje salbatice, vacante de neuitat, un refugiu perfect in Delta Dunarii.

Va asteptam cu drag alaturi de noi in excursii deosebite in  Delta a Dunarii!

    Copyright 2017 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex