Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Traseul nr. 4

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Sontea -Lac Nebunu – Lac Baclanesti – Lac Fortuna –   loc. Mila 23 – retur Tulcea
DURATA cu salupa lenta : 9 ore
Plecarea se face la ora 8
DURATA cu barca/salupa rapida: 7 ore 
Plecarea se face la ora 8 – 9
Pretul este stabilit functie de numarul de ore, respectiv persoane
 cu cat numarul de persoane este mai mare  cu atat pretul/ persoana, scade ;
De sarbatori legale si in luna august preturile afisate in tabele vor fi majorate cu 20% ,iar in perioada octombrie – aprilie se vor reduce cu 20 %.
 

Plecarea se face din localitatea Tulcea, cu ambarcatiunea de agrement care este acostata pe malul Dunarii in zona Hotel Esplanada, str. Portului, nr.28, la ora stabilita prin mail sau telephonic.

Cordonate inbarcare pe salupa: 45,179208 ;  28,791871

Salupa lenta merge cu viteza de 10 – 15 km/ora, va reduce viteza in zonele cu fauna si pasari , chiar va opri motorul astfel in cat sa savurati pe deplini frumusetile Deltei. Este dotata cu toaleta, minbucatarie, salon pentru dormit maxim 5 personae (la comun).

Barca / Salupa rapida  merge cu viteza de 20 – 40 km/ora, va reduce viteza in zonele cu fauna si pasari , chiar va opri motorul astfel in cat sa savurati pe deplini frumusetile Deltei.  Salupa/barca este prevazuta ca copertina pentru ploaie , sau vanat puternic; copertina este demonatata atunci cand vremea este frumoasa si nu este necesara protective pentru soare/vant/ploaie.

Pentru intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii ca turist, este necesar sa va obtineti un permis de acces care costa 5lei/zi/pers sau 15 lei/saptamina/pers. si  care poate fi achizitionat online pe telefon sau leptop pe  www.ddbra.ro/activitati/permise-online   sau fizic de la bancomatul din sediul ARBDD.

Rezervarea va fi ferma in momentul in care vom primi confirmarea platii unui avans in valoare de  25% din tariful excursiei.

Pentru clarificari sau nelamuriri, ne puteti contacta pe telefon +40745114504  sau E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Alte precizari:
In Delta in perioada Iunie – Septembrie este de preferat sa aveti la indemana solutie pentru tantari, ochelari de soare si imbracaminte adecvata pentru ploaie si insolatie.
Masa poate fi servita in locatiile special amenajate de pe traseu contra cost. 

Formular Rezervare

Nume si Prenume / Adresa

Data plecare

E-mail*

Alte detalii


 

 

    Copyright 2017 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex