Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Traseul nr. 5

Tulcea – Brat Sulina – Loc. Mila 23 – Canal Magearu – Loc.Letea – Lacul Trei Iezere – Lacul Bogdaproste – Loc.Mila 23 – Lac Nebunu – Tulcea (pe canale)
DURATA cu șalupa lentă : minim 2 ZILE
Plecarea se face la ora 8
DURATA barca/șalupa rapidă: 10 ore
Plecarea se face la ora 8
Prețul este stabilit funcție de numărul de ore, respectiv  persoane
 cu cat numărul de persoane este mai mare  cu atât prețul / persoana, scade ;
De sărbători legale și in luna august preturile afișate in tabele vor fi majorate cu 20% ,iar in perioada octombrie – aprilie se vor reduce cu 20 %.

Plecarea se face din localitatea Tulcea, cu ambarcațiunea de agrement care este acostata pe malul Dunării in zona Hotel Esplanada, str. Portului, nr.28, la ora planificata sau stabilita prin mail /telefon.

Coordonate îmbarcare pe șalupă: 45,1792908 ;  28,791871 

Șalupa lentă merge cu viteza de 10 – 15 km/ora, va reduce viteza in zonele cu fauna și păsări, chiar va opri motorul astfel in cat sa savurați pe deplini frumusețile Deltei. Este dotata cu toaletă, minbucătărie, salon pentru dormit maxim 5 personae (la comun).

Barca / Șalupa rapidă  merge cu viteza de 20 – 40 km/ora, va reduce viteza in zonele cu fauna și păsări, chiar va opri motorul astfel in cât să savurați pe deplin frumusețile Deltei.  Șalupa/barca este prevazuta cu copertină pentru ploaie, sau vânat puternic; copertina este demontată atunci când vremea este frumoasa și nu este necesara protecție  pentru soare/vânt/ploaie.

Pentru intrare in Rezervația Biosferei Delta Dunării ca turist, este necesar sa va obțineți un permis de acces care costa 5 lei/zi/pers sau 15 lei/săptămâna/pers. și  care poate fi achiziționat online pe telefon sau leptop pe  www.ddbra.ro/activitati/permise-online,  sau fizic de la bancomatul din sediul ARBDD.

Rezervarea va fi ferma in momentul in care vom primi confirmarea plații unui avans in valoare de  25% din tariful excursiei.

Pentru clarificări sau nelămuriri, ne puteți contacta pe telefon +40745.114.504  sau E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Alte precizări:
In Delta in perioada Iunie – Septembrie este de preferat sa aveți la îndemână soluție pentru tânțari, ochelari de soare și îmbrăcăminte adecvata pentru ploaie și insolație.
Masa poate fi servita in locațiile special amenajate de pe traseu contra cost. 


Formular Rezervare

Nume si Prenume / Adresa

Data plecare

E-mail*

Alte detalii


    Copyright 2020 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex