Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Traseul nr. 5

Tulcea – Brat Sulina – Loc. Mila 23 – Canal Magearu – Loc.Letea – Lacul Trei Iezere – Lacul Bogdaproste – Loc.Mila 23 – Lac Nebunu – Tulcea (pe canale)
DURATA cu salupa lenta : minim 2 ZILE
Plecarea se face la ora 8
DURATA barca/salupa rapida: 10 ore
Plecarea se face la ora 8
Pretul este stabilit functie de numarul de ore, respectiv  persoane
 cu cat numarul de persoane este mai mare  cu atat pretul/persoana, scade ;
De sarbatori legale si in luna august preturile afisate in tabele vor fi majorate cu 20% ,iar in perioada octombrie – aprilie se vor reduce cu 20 %.
 

Plecarea se face din localitatea Tulcea, cu ambarcatiunea de agrement care este acostata pe malul Dunarii in zona Hotel Esplanada, str. Portului, nr.28, la ora stabilita prin mail sau telephonic.

Cordonate inbarcare pe salupa: 45,179208 ;  28,791871

Salupa lenta merge cu viteza de 10 – 15 km/ora, va reduce viteza in zonele cu fauna si pasari , chiar va opri motorul astfel in cat sa savurati pe deplini frumusetile Deltei. Este dotata cu toaleta, minbucatarie, salon pentru dormit maxim 5 personae (la comun).

Barca / Salupa rapida  merge cu viteza de 20 – 40 km/ora, va reduce viteza in zonele cu fauna si pasari , chiar va opri motorul astfel in cat sa savurati pe deplini frumusetile Deltei.  Salupa/barca este prevazuta ca copertina pentru soare/vant/ploaie.

Pentru intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii ca turist, este necesar sa va obtineti un permis de acces care costa 5lei/zi/pers sau 15 lei/saptamina/pers. si  care poate fi achizitionat online pe telefon sau leptop pe  www.ddbra.ro/activitati/permise-online   sau fizic de la bancomatul din sediul ARBDD.

Rezervarea va fi ferma in momentul in care vom primi confirmarea platii unui avans in valoare de  25% din tariful excursiei.

Pentru clarificari sau nelamuriri, ne puteti contacta pe telefon +40745114504  sau E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Alte precizari:
In Delta in perioada Iunie – Septembrie este de preferat sa aveti la indemana solutie pentru tantari, ochelari de soare si imbracaminte adecvata pentru ploaie si insolatie.
Masa poate fi servita in locatiile special amenajate de pe traseu contra cost. 

Formular Rezervare

Nume si Prenume / Adresa

Data plecare

E-mail*

Alte detalii


    Copyright 2017 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex