Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Delta Dunării, locul vacanțelor perfecte

 

Pentru iubitorii de natura sălbatică, cei care vor să se relaxeze și să petreacă zile de neuitat în mijlocul Deltei Dunării, pot alege  o vacanță sau excursie de neuitat, în funcții de timpul liber disponibil.  În acest tărâm ale apelor, înconjurate de vegetația specifică și multitudinea de specii de păsări  te vei simți mereu în largul tău, relaxat, departe de grijile cotidiene și de stres. Natura este foarte darnică întotdeauna cu oamenii care locuiesc în Delta Dunării, respectiv și cu cei care o vizitează ; aici pot fi admirate foarte multe specii de păsări, poți pescui în voie, poți vizita satele ce păstrează un aer specific deltaic, care te vor purta în trecut. Poți alege să faci plimbări cu vaporașul CamyMar sau cu ambarcațiunile rapide, să faci tururi sub îndrumarea unui ghid cu experiență.  În Delta Dunării poți vizita de asemenea pe itinerariul ce va fi parcurs, pădurea Letea ce te va captiva cu siguranță datorită specificului ei total diferit față de alte păduri din țară ; nu trebuie să uităm de ” cai de la Letea”.              Un obiectiv foarte important de vizitat pe traseul turistic care se face este și vizitarea orașului Sulina cu obiectivele sale turistice ( farul, muzeul, etc ), respectiv revărsarea Dunării în Marea Neagră.             Optează să-ți petreci o vacanță (concediu)  în Delta Dunării alături de noi și vei rămâne cu o amintire placută, astfel încât  o să vă aduceți aminte  cu plăcere de această vacanță.

Spectacolul naturii într-un loc mirific

Dintre păsările deosebite pe care le vei vedea în plimbările din Delta Dunării, putem aminti: pelicanul, lebăda, cormoranul, egreta mică, egreta mare, stârcul cenușiu, rața cu gat roșu, etc.                          Traseele din Delta Dunării pe care le poți alege sunt diversificate .

Printre cele mai spectaculoase trasee pot fi menționate urmatoarele:

  Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea.
  Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea – Lac Nebunu – Lac Cotete – Canal Trofilca – Tulcea.
  Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea Noua – Cot Candura – Lac Nebunu – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea
  Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea -Lac Nebunu – Lac Băclănești – Lac Fortuna – Loc. Mila 23 – retur Tulcea   Tulcea – Brat Sulina – Loc. Mila 23 – Loc. Letea – Lac Trei Iezere – Laul Bogdaproste – Loc. Mila 23 – Lac Nebunu – retur Tulcea (pe canale)  

Tulcea – Murighiol – Uzlina – Lacul Isac – Canal Litcov – Crișan – Mila 23 – lac Nebunu -retur Tulcea (pe canale)

Tulcea – Mila 23 (pe canale) – Sulina – Crișan – Tulcea

Tulcea – Sulina – Crișan – Mila 23 – retur Tulcea (pe canale)

 

Dintre aceste trasee, unele se pot face pe căi navigabile, iar altele pot fi integrate în alte categorii de excursii în Delta Dunării, planificate conform preferințelor fiecărui turist.                                                          Din această categorie pot fi menționate traseele care includ și puncte de atracție:

Letea (Sfistofca) – Lacul Nebunu – Letea

Murighiol – Lacul Sărături – Murighiol

Sulina – Plaja Sulina

Sfăntu Gheorghe – Cașla Vădanei

Tulcea (Tudor Vladimirescu) – Canalul Sireasa – Canalul Mila 36

Indiferent de anotimpul in care vrei sa vizitezi Delta Dunării, această rezervație naturală iți oferă numeroase surprize și te va uimi tot mai mult, pe măsură ce o explorezi mai în detaliu. Plimbările cu vaporașul, barca sau șalupa rapidă, sunt o ocazie minunată de a admira peisaje unice, de a prospecta canalele și lacurile din Delta Dunării, de a admira apusul de soare și chiar de a lua masa în mijlocul naturii, savurând mâncarea specifică zonei.  In privința climei din Delta Dunării, trebuie să știți ca aici veți găsi de-a lungul anului o lungă perioadă însorită, precipitațiile sunt destul de scăzute, ceea ce permite desfășurarea a numeroase activități turistice și de agrement, inclusiv toamna.

Pe tot parcursul excursiei pe care o veți face alături de noi, vă vom garantată siguranța personală, dar și calitatea ireproșabila a serviciilor .

Dacă ești dornic să trăiești într-un stil rustic, în Delta Dunării poți vizita sau chiar te poți caza în câteva sate care au păstrat o arhitectură veche, caracteristică acestei regiuni. In satele Mila 23, Letea, CA Rosetti și Periprava, Sulina, poți vedea  arhitectură  caselor și vei deveni martorul unei civilizații rustice, cu extraordinare tradiții culinare și etnografice. În Letea poți vedea la tot pasul influența locuitorilor de origine ucraineană, CA Rosetti păstrează vechea arhitectură a satului românesc, iar în Periprava poți vedea cum se schimbă satul românesc sub influența ruso-ucraineană. În acest loc mirific al României poți parcurge foarte multe trasee din Delta Dunării.

 

    Copyright 2021 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii     Agentia de turism Tourex