Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Delta Dunării, locul vacanțelor perfecte

Iubitorii de natura sălbatică, cei care vor sa se relaxeze și să petreacă zile de neuitat in mijlocul naturii, pot alege alături de CamyMar o vacanța sau excursie in Delta Dunării, in funcție de timpul liber disponibil . Acest tărâm ale apelor, in mijlocul căruia te vei simți mereu in largul tau și relaxat, departe de grijile cotidiene și de stres, iți oferă multe opțiuni de a petrece zilele pe care le-ai rezervat concediului tău departe de aglomerația orașului. Natura este foarte darnică întotdeauna cu oamenii care locuiesc in Delta Dunării, aici pot fi admirate foarte multe specii de păsări, poți pescui in voie, poți vizita satele ce păstrează un aer special, care te va purta in trecut, sau poți alege sa faci plimbări cu vaporașul CamyMar sau cu ambarcatiunile rapide, tururi pe care le vei efectua sub îndrumarea unui ghid cu experență.  In Delta Dunării poți vizita de asemenea pe intinerariul ce va fi parcurs, pădurea Letea ce te vor captiva, cu siguranță. Optează pentru o excursie in Delta Dunării alături de noi și vei avea ocazia unică de a admira foarte multe  specii de floră și faună,  care se găsesc aici.

Spectacolul naturii într-un loc mirific

Dintre păsările deosebite pe care le vei vedea in plimbările din Delta Dunării, putem aminti : pelicanul, cormoranul, egreta mică, egreta mare, stârcul cenușiu, rața cu gat roșu, etc.  Turiștii care vor să admire păsările sălbatice, nu pot găsi in această privință, un loc mai bun decât Delta Dunării. Traseele din Delta Dunării pe care le poți alege sunt și ele numeroase.

Printre cele mai spectaculoase trasee pot fi menționate urmatoarele:

 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Lac Cotețe – Canal Trofilca  – Tulcea.
 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea – Lac Nebunu – Lac Cotete – Canal Trofilca – Tulcea.
 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea Noua – Cot Candura – Lac Nebunu – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea
 Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea -Lac Nebunu – Lac Băclănești – Lac Fortuna – Loc. Mila 23 – retur Tulcea

 Tulcea – Brat Sulina – Loc. Mila 23 – Loc. Letea – Lac Trei Iezere – Laul Bogdaproste – Loc. Mila 23 – Lac Nebunu – retur Tulcea ( pe canale )  

Tulcea – Murighiol – Uzlina – Lacul Isac – Canal Litcov – Crișan – Mila 23 – lac Nebunu -retur Tulcea ( pe canale )

Tulcea – Mila 23 ( pe canale ) – Sulina – Crișan – Tulcea

Tulcea – Sulina – Crișan – Mila 23  – retur Tulcea  ( pe canale )

 

Dintre aceste trasee, unele se pot face pe căi navigabile, iar altele pot fi integrate in multe tipuri de excursii in Delta Dunării, planificate conform preferințelor fiecarui turist.  Din această categorie pot fi menționate traseele care includ următoarele puncte de atracție:

Letea (Sfistofca) – Lacul Nebunu – Letea

Murighiol – Lacul Sărături – Murighiol

Sulina – Plaja Sulina

Sfantu Gheorghe – Cașla Vădanei

Tulcea (Tudor Vladimirescu) – Canalul Sireasa – Canalul Mila 36

Indiferent de anotimpul in care vrei sa vizitezi Delta Dunării, aceasta rezervație naturală iți oferă numeroase surprize și te va uimi tot mai mult, pe măsura ce o explorezi mai in detaliu.  Plimbările cu vaporașul, barca sau șalupa rapidă, reprezintă o ocazie minunată de a admira multe peisaje unice, de a vedea canalele și lacurile din Delta Dunării, de a admira apusul de soare și chiar de a lua masa in mijlocul naturii, savurând mâncărurile specifice acestei zone. Relaxarea este un ingredient de bază al fiecărei plimbări in Delta. In privința climei din Delta Dunării, trebuie sa știți ca aici veți găsi de-a lungul anului o lungă perioadă însorită, precipitațiile fiind destul de scăzute, ceea ce permite desfășurarea a numeroase activități turistice și de agrement, inclusiv toamna.  CamyMar pune la dispoziția dumneavoastră un ghid experimentat care vă va conduce in cele mai frumoase locuri și trasee din Delta Dunării.

Pe tot parcursul excursiei pe care o veți face alături de noi, vei avea garantată siguranța personală, dar și calitatea ireproșabila a serviciilor.

Dacă ești dornic sa trăiești într-un stil rustic, in Delta Dunării poți vizita sau chiar te poți caza in câteva sate care au păstrat o arhitectură veche, caracteristică acestei regiuni. In satele Mila 23,  Letea, C.A. Rosetti și Periprava, poți vedea o arhitectură veche a caselor și vei deveni martorul unei civilizații rustice, cu extraordinare tradiții culinare și etnografice. In Letea poți vedea la tot pasul influența locuitorilor de origine ucraineană, C.A. Rosetti păstrează vechea arhitectura a satului românesc, iar in Periprava poți vedea cum s-a schimbat satul românesc sub influența ruso-ucraineană. In acest loc mirific al României poți parcurge numeroase trasee din Delta Dunării, pe jos sau cu ATV-ul, ori ai posibilitatea de a închiria o ambarcațiune de agreement de la SC CamyMar, pentru a te cufunda in mijlocul naturii, într-o excursie relaxantă.

 

    Copyright 2020 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex