Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Despre Noi

CamyMar pune la dispoziții turiștilor șalupe lente și șalupe rapide moderne.

Șalupa lentă (vaporașul) este echipată cu toate utilitățile necesare (mini bucătărie, toaletă, duș, etc), ce asigură confortul cerut pentru petrecerea unei excursii în Delta Dunării în condiții excelente. Capacitatea de transport este de 11 persoane cu posibilități de cazare pentru maxim 5 persoane. Viteza de deplasare este 10 -15 Km / oră.

Șalupele rapide sunt de diferite mărimi (cu capacitate de : 8 ; 12 persoane ), sunt acoperite cu prelate care se pot plia sau demonta,  funcție de starea vremii. Toate ambarcațiunile au umbrare pentru a face cât mai mult plăcută excursia . Viteza de deplasare este de 25 – 40 km/oră în zonele neinteresante, respectiv de 5 – 10 km/oră în zonele interesante. Masa și cazarea poate fi servită în locații speciale amenajate ( așezări pescărești tradiționale pe marginea canalelor, la pensiuni din localitățile : Mila 23, Crișan, Letea, Sulina, Uzlina, etc.), în funcții de traseu turistic ales.

Alegeți o excursie în Delta Dunării  cu CamyMar și veți avea o vacanță de neuitat.

Ambarcațiunile noastre sunt sigure, confortabile și vor fi gazda unor trasee deosebite în care veți avea ocazie să : admirați flora și fauna Deltei, să pescuiți, să fotografiați peisaje de vis, să luați masa cu specific pescăresc în mijlocul naturii, să vă relaxați și să vă bucurați de bogăția acestui loc unic în lume.    În funcție de dorința turiștilor noștri, putem organiza excursii diverse și pe trasee propuse de aceștia. Ambarcațiunile noastre au un pescaj redus, pot accesa zonele unde  adâncimea apei este destul de mică.

Vă oferim excursii în delta Dunării : de calitate, siguranță, încredere, intimitate, confort, masă cu specific pescăresc, ghid turistic experimentat, partide de pescuit sportiv, peisaj sălbatice, vacanțe de neuitat , etc.

Vă așteptam cu drag alături de noi în excursiile pe care le organizăm  în Delta a Dunării.

Plecarea în excursie se face din localitatea Tulcea.

Prețurile aferente principalelor  trasee pe care le facem, le regăsiții prin apăsarea butonului “Tarife / Rezervări” din pagina principală. În partea de jos a pagini cu traseele turistice veți găsi 2 diagrame de prețuri  ( o diagramă pentru varianta vaporaș , iar cea de-a doua pentru șalupe rapide ).

    Copyright 2021 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii     Agentia de turism Tourex