Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Despre Noi

CamyMar pune la dispoziții turiștilor șalupe lente și rapide moderne.

Șalupa lentă (vaporașul) este echipată cu toate utilitățile necesare (mini bucătărie, toaletă, duș, etc), ce asigură confortul cerut pentru petrecerea unei excursii în Delta Dunării în condiții deosebite. Capacitatea de transport este de 11 persoane cu posibilități de cazare pentru maxim 5 persoane. Viteza de deplasare este 10 -15 Km / oră.

Șalupele rapide sunt de diferite mărimi (cu capacitate de : 4 ; 8 ; 12 persoane ), sunt acoperite cu prelate pliabile sau demontabile, ce vor fi adaptate funcții de starea vremiToate ambarcațiunile au umbrare pentru a face cât mai mult plăcută excursia ; dacă se dorește se pot plia, pentru a lua lua contact direct cu soarele. Viteza de deplasare este de 25 – 50 km/oră în zonele neinteresante, respectiv de 5 – 10 km/oră în zonele interesante. Masa și cazarea poate fi asigurată în locații speciale amenajate (la așezări pescărești tradiționale pe marginea canalelor, la Mila 23, la Crișan, etc.), în funcții de traseu turistic ales.

Alegeți o excursie în Delta Dunării alături de CamyMar și veți avea o vacanță de neuitat.

Ambarcațiunile noastre sunt sigure, confortabile și vor fi gazda unor trasee deosebite în care veți avea ocazie să : admirați flora și fauna Deltei, să pescuiți, să fotografiați peisaje de vis, să luați masa cu specific pescăresc în mijlocul naturii, să vă relaxați și să vă bucurați de bogăția acestui loc unic în lume.    În funcție de dorința turiștilor noștri, putem organiza excursii și pe trasee propuse de aceștia. Ambarcațiunile noastre au un pescaj redus, pot accesa traseele care au adâncimea apei destul de mică.

Vă oferim un turism de calitate, siguranța, încredere, intimitate, confort, excursii în Delta Dunării pe traseul stabilit sau ales de tine, masă cu specific pescăresc, ghid turistic experimentat, partide de pescuit sportiv pe diferite specii de pește, peisaj sălbatice, vacanțe de neuitat , un refugiu perfect in Delta Dunării.

Vă așteptam cu drag alături de noi în excursii deosebite în Delta a Dunării!

Plecarea în excursie se face din Tulcea

    Copyright 2021 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii     Agentia de turism Tourex