Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Despre Noi

CamyMar pune la dispoziția turiștilor șalupe lente și rapide moderne.

Șalupa lentă (vaporașul) este echipată cu toate utilitățile necesare (minibucătărie, toaletă, duș, etc), ce asigură confortul cerut pentru petrecerea unei excursii in Delta Dunării in condiții deosebite. Capacitatea de transport autorizată este de 11 persoane cu posibilități de cazare pentru maxim 5 persoane. Viteza de deplasare este 10 -15 Km/oră.

Șalupele rapide sunt de diferite mărimi ( cu capacitate de la 4 persoane la 12 persoane ), sunt acoperite cu prelate pliabile sau demontabile, ce vor fi adaptate funcție de starea vremi . Toate ambarcațiunile au umbrare pentru a face cât mai plăcută excursia ; dacă se dorește se pot plia, pentru a se lua contact direct cu soarele. Viteza de deplasare este de 25 – 40 km /oră in zonele neinteresante, respectiv de 5 – 10 km/oră in zonele interesante. Masa și cazarea poate fi asigurată  in locații special amenajate ( la așezări pescărești tradiționale pe marginea canalelor, la Mila 23, la Crișan,  etc.), in funcție de traseul turistic ales.

Alegeți o excursie in Delta Dunării alături de CamyMar și veți avea o vacanță de neuitat.

Ambarcațiunele noastre sunt sigure, confortabile și vor fi gazda unor trasee deosebite in care veți avea ocazia sa admirați flora si fauna Deltei, să pescuiți, să fotografiați peisaje de vis, să luați masa cu specific pescăresc in mijlocul naturii, să vă relaxați și să vă bucurați de bogățiile acestui loc unic in lume. In funcție de dorința clienților noștri, putem organiza excursii și pe traseele propuse de aceștia. Ambarcațiunile noastre având un pescaj redus, pot accesa chiar și  traseele care au adancimea apei scăzută.

Vă oferim un turism de calitate, siguranța, încredere, intimitate, confort, excursii in Delta Dunării pe trase alese de dumneavoastră, masa cu specific pescăresc, ghid turistic expermentat, partide de pescuit sportiv la diferite specii de pește, peisaje sălbatice, vacanțe de neuitat, un refugiu perfect in Delta Dunării.

Vă așteptam cu drag alături de noi in excursii deosebite in  Delta a Dunării!

Plecarea in excursie se face din Tulcea

    Copyright 2020 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii Arca Travel     Agentia de turism Tourex