Excursii in Delta Dunarii cu Salupa - plecari din Tulcea. Pescuit in Delta Dunarii         +40745.114.504,  +40745.349.049      |   
    E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Traseul nr. 6 de 2 zile 1 noapte 

                   Tulcea – Murighiol – Uzlina – Lacul Isac – Canal Litcov – Crisan – Mila 23 – Lac Nebunu – Lac Cotețe – Canal Trofilca – retur Tulcea ( pe canale )
DURATA cu Vaporașul: minim 2  ZILE (1 noapte cazare la Mila 23 )
Plecarea se face la ora 8 – 9
DURATA cu barca/șalupa rapidă: 12 ore 
Plecarea se face la ora  7 – 8
Prețul este stabilit funcție de numărul de ore, respectiv  persoane
 cu cât numărul de persoane este mai mare  cu atât prețul / persoana, scade ;
De sărbători legale și în luna august preturile afișate în tabele vor fi majorate cu 20% , iar în perioada octombrie – aprilie se vor reduce cu 20 %.

Plecarea se face din localitatea Tulcea, cu ambarcațiunea de agrement care este acostată pe malul Dunării în zona Hotel Esplanada, str. Portului, nr.28 , la ora planificată sau stabilită prin mail / telefon. 

Coordonate îmbarcare pe șalupă: 45,1792908;  28,791871 

Vaporașul   merge cu viteză de 10 – 15 km / oră, va reduce viteza în zonele cu faună și păsări, chiar va opri motorul astfel în cât să savurați pe deplini frumuseți Deltei. Este dotată cu toaletă, mini bucătărie, salon pentru dormit maxim 5 persoană (la comun).

Barca / Șalupa rapidă  merge cu viteză de 20 – 40 km / oră, va reduce viteza în zonele cu faună și păsări, chiar va opri motorul astfel în cât să savurați pe deplin frumusețile Deltei. Șalupa / barca este prevăzută cu copertină pentru ploaie, sau vânt puternic; copertina este demontată atunci când vremea este frumoasă și nu este necesară protecție pentru soare / vânt / ploaie.

Pentru intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării ca turist, este necesar să aveți nevoie de un permis de acces care costă 5 lei / zi / pers sau 15 lei / săptămâna / pers. și care poate fi achiziționat online pe telefon sau laptop pe   www.ddbra.ro/activități/permise-online,    sau fizic de la bancomatul din sediul ARBDD.

 Rezervarea va fi ferma în momentul în care vom primi confirmarea plății unui avans in valoare de  25% din tariful excursiei.

Pentru clarificări sau nelămuriri, ne puteți contacta pe telefon +40745.114.504  sau E-mail: CamyMarRo@gmail.com

Alte precizări:
În Deltă în perioada Iunie – Septembrie este de preferat să aveți la îndemână soluție pentru țânțari, ochelari de soare și îmbrăcăminte adecvată pentru ploaie și insolație.
Masa poate fi servită la pensiuni sau în locațiile special amenajate de pe traseu, contra cost. 


Formular Rezervare

Nume si Prenume / Adresa

Data plecare

E-mail*

Alte detalii


    Copyright 2021 CamyMar. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii     Agentia de turism Tourex